Over Kitchen Inc.

Kitchen Incorporated is in 2009 opgericht in Amsterdam en is snel uitgegroeid tot een bloeiend catering & event bedrijf. Van een mooi private dinner bij je op locatie tot een groot show event. Wij nemen u de totale organisatie uit handen!

98202127_1547865415395374_83575929545288

Door een enorme hoeveelheid culinaire baggage uit binnen en buitenland van gerenomeerde restaurants brengt het team van Kitchen Inc. culitainment op het hoogste niveau. Met ons team onderscheiden wij ons al jaren van de standaard en dat is iets waar wij enorm trots op zijn.​

Voor de carnivoor tot de vegan wij werken met de mooiste producten, bij onze inkoop houden wij rekening met het milieu en dieren welzijn.Kitchen Inc. is aangesloten bij het Vanilla Project een non profit organisatie voor een betere kwaliteit van het milieu en ecosystemen.  

Wij bieden de oplossing voor snelle, kwalitatieve en originele catering & events aan voor zowel het Amsterdams bedrijfsleven als ook particulieren. Events van 10 tot 2000 gasten. Op de mooiste locaties in Amsterdam van industrieel aan het IJ tot klassieke balzaal aan de grachtengordel Wij maken het tot een unieke happening.

Bent u op zoek naar standaard dan raden wij u aan weg te klikken en verder te googlen. Als u op zoek bent naar iets unieks neem dan contact op met ons team!

©2009 by Kitchen Incorporated B.V.

0
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon