20190920_170102.jpg

Culitainment

Catering

Luxe en volledig verzorgde diners & lunches van hoogstaand niveau.

Wij zijn trots dat Kitchen Inc. beschikt over een team van professionele chefs die in binnen en buitenland hebben gewerkt in de meest gerenommeerde restaurants. 

 

Onze chef's werken met verse ingrediënten waar wordt gelet op milieu en dierenwelzijn wij doen geen concessies in kwaliteit!

 

Voor wie culinair wil genieten, maken wij graag een voorstel op maat. Unieke gerechten die samen een compleet diner vormen, waarbij wij rekening houden met de seizoenen.

02f249_4f51ed84679c46ed9c2c7b0a86ca1ed4_mv2_d_3024_3024_s_4_2.webp
 
catering.jpg

Door jarenlange ervaring en culinaire knowhow kunnen wij jullie adviseren over je eerste amuse tot de laatste friandises. Daarbij helpt onze huis sommelier graag om mooie bijpassende wijnen te vinden. 

Walking dinner, private dining, kookworkshops of live cooking, 

wij verzorgen het allemaal!

Vraag nu een offerte op!

Kookworkshop

 

Kitchen Inc. verzorgt al jaren unieke kookworkshops met groot succes voor groepen. Deze kookworkshops worden gegeven door een team van professionals. 

​​

​Tijdens deze kookworkshops maak je met je team een compleet diner.  

In deze kookworkshops worden er verschillende keukentechnieken geleerd, zoals vis fileren, vlees uitbenen en suikertrekken of suikerblazen. Het belangrijkste ingrediënt tijdens deze workshops is gezelligheid.

 

De leukste manier om Masterchef te worden!

02f249_88fe52b9fed54f1ca28de8e7c85b977d_mv2_d_3000_2002_s_2.webp
 
23d0fc3c-fdfb-47d7-b502-61e193f69c11.JPG

Kitchen Inc. presenteert de CuliBag

Met de CuliBag kook je thuis, wanneer het jou uitkomt, een grandioos gerecht voor twee personen. Chef Marc Rewinkel en team nemen je stap voor stap mee in een online video waardoor elke amateur een maaltijd zal bereiden die in een toprestaurant niet zal misstaan. Deel je creaties online en bekijk wat je collega’s er van bakken… en braden!

 

Hét coronaproof alternatief voor een personeelsuitje of (kerst)borrel.

Hoe organiseer jij jou personeelsuitje of kerstborrel ten tijde van corona? Deze tijd vraagt veel van jou en je werknemers en het is juist nu fijn om je personeel op een originele en inspirerende manier te kunnen bedanken. De CuliBag biedt de oplossing!

 

De CuliBag: Een tailormade kookclinic!

Hoogwaardige producten

In de CuliBag zitten alle benodigdheden voor de gerechten van het gekozen menu. We gebruiken slechts producten van hoogwaardige kwaliteit en leveren alles voorbereid en direct bruikbaar aan. Zelfs de meest onervaren thuiskok zal er in slagen de mooiste en lekkerste gerechten te presenteren!

Bekijk de Culibags hier

Tailormade

De kookclinic kunnen we volledig aan jouw wensen aanpassen. Zo kunnen we gerechten verzorgen bij het image en de identiteit van het bedrijf. We kunnen specifieke producten gebruiken die bij je passen en jouw logo in een banner op de achtergrond in de video plaatsen. 

 

Thuis samen uit 

Een avondje uit in eigen keuken! Collega’s kunnen afspreken de clinic tegelijkertijd te volgen en elkaar real-time op de hoogte houden van de vorderingen. Post de creaties online met een overeengekomen hashtag en probeer elkaar te overtreffen.

Culitainment met de chef's van Kitchen Inc.

Je personeel zal worden uitgedaagd en vermaakt met een heerlijke maaltijd als beloning! Onze chef's zullen je boeiend en vol passie vertellen over de producten en gerechten die we samen gaan maken. Achtergronden, handige tips en vooral een enorme dosis expertise zullen bijdragen aan een plezierige en leerzame culinaire ervaring!

Bekijk de Culibags hier 

IMG_8977.JPG