KITCHEN INC presenteert: De CuliBag!

Met de CuliBag kook je thuis, wanneer het jou uitkomt, een grandioos gerecht voor twee personen. Chef Marc Rewinkel en team nemen je stap voor stap mee in een online video waardoor elke amateur een maaltijd zal bereiden die in een toprestaurant niet zal misstaan. Deel je creaties online en bekijk wat je collega’s er van bakken… en braden!

 

Hét coronaproof alternatief voor een personeelsuitje of (kerst)borrel.

Hoe organiseer jij jou personeelsuitje of kerstborrel ten tijde van corona? Deze tijd vraagt veel van jou en je werknemers en het is juist nu fijn om je personeel op een originele en inspirerende manier te kunnen bedanken. De CuliBag biedt de oplossing!

 

De CuliBag: Een tailormade kookclinic!

Hoogwaardige producten

In de CuliBag zitten alle benodigdheden voor de gerechten van het gekozen menu. We gebruiken slechts producten van hoogwaardige kwaliteit en leveren alles voorbereid en direct bruikbaar aan. Zelfs de meest onervaren thuiskok zal er in slagen de mooiste en lekkerste gerechten te presenteren!

Tailormade

De kookclinic kunnen we volledig aan jouw wensen aanpassen. Zo kunnen we gerechten verzorgen bij het image en de identiteit van het bedrijf. We kunnen specifieke producten gebruiken die bij je passen en jouw logo in een banner op de achtergrond in de video plaatsen. 

Thuis samen uit 

Een avondje uit in eigen keuken! Collega’s kunnen afspreken de clinic tegelijkertijd te volgen en elkaar real-time op de hoogte houden van de vorderingen. Post de creaties online met een overeengekomen hashtag en probeer elkaar te overtreffen.

Culitainment met de chef's van Kitchen Inc.

Je personeel zal worden uitgedaagd en vermaakt met een heerlijke maaltijd als beloning! Onze chef's zullen je boeiend en vol passie vertellen over de producten en gerechten die we samen gaan maken. Achtergronden, handige tips en vooral een enorme dosis expertise zullen bijdragen aan een plezierige en leerzame culinaire ervaring!

Neem contact met ons op!