Marc Rewinkel

Chef | Culitainer

 

Marc Rewinkel werkte in diverse sterrenrestaurants met 1 tot 3 Michelin sterren in binnen- en buitenland.

 

In Nederland werkte Rewinkel o.a. bij de Hoefslag in Bosch en Duin *, Het hoofdstedelijke Amstel hotel* en bij de Gravin van Buren in Buren* daarnaast kookte Rewinkel een Bib Gourmand bij de Kastanjehof in Lage Vuursche

 

Na 10 jaar buitenland heeft Rewinkel zijn eigen Culitainment bedrijf dat sinds 2009 culinair entertainment verzorgd voor grote groepen van 1000 gasten tot exclusieve kleine dinners bij zijn Location in hartje Amsterdam

Na zijn jaren in de top van de wereld keukens vetrok Rewinkel naar Lyon om een contract te tekenen bij Cunard en vaarde Marc als sommelier twee jaar aan boord van de  ‘vijfsterrenplus’ cruiseliner RMS the Queen Mary II het destijds grootse en meest exclusieve schip in de wereld waar de sterren van London naar New York reizen op het allerhoogste niveau.​ En bij elke haven waar hij maar kon kijken wat de wereld op culinair gebied te bieden heeft.

 

Rewinkel woonde en werkte zeven jaar in Catalonië. 

 “Met de buurvrouw van 90 gingen we het bos in om kruiden, morieljes en wild fruit te plukken. Daar groeien de mooist denkbare granaatappels. In de winter met mijn zoon Tim krabbetjes vangen, om er soep van te maken. Aansluitend met een mooi glas cava van de lokale wijnbouwers en van de zon genieten met mn lief. Heerlijk. Het leven is te kort om te stressen.” Hier ligt de belangrijkste deel van zijn passie voor wat de natuur te bieden heeft en zijn kookstijl. Het begint allemaal bij kwaliteit, respect voor het product en smaak. 

 

Marc kookt nu exclusief voor gasten aan zijn eigen Chef’s table by Kitchen Inc. in zijn Amsterdamse “the Location” 

 

Van Lionel Richie tot Koninklijke huizen maar vooral voor alle mensen die genieten van het goede leven mooi eten en prachtige wijnen. 

 

Met culinaire groet,

 

Marc Rewinkel

“Slow down and enjoy the funk”

©2009 by Kitchen Incorporated B.V.

0
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon